+36202107217 

+36706776613

Brusznyai Árpád u. 18-20 1. emelet, 8200 Veszprém,  
Hungary

©2017 by Gáspár Melinda Proudly created with Wix.com

Archive

Please reload

Please reload

Tags

Pigment-Off = kíméletes tetoválás-eltávolítás I.

May 9, 2019

Sokak számára okoz komoly problémát egy megunt, megbánt vagy elrontott tetoválás; legyen szó smink- vagy hagyományos tetoválásról.

A legtöbben ekkor tehetetlennek érzik magukat és sokan közülük bele is törődnek abba, hogy ezen nemigen lehet változtatni: a tetoválás eltávolítása drága, hosszadalmas és sok esetben egészségre ártalmas az eljárás.

Mivel egyre több tetoválás-eltávolító módszer jelenik meg a piacon, egyre nehezebb kiválasztani a legmegfelelőbbet. Ez kihívást jelent mind az érintettek, mind a szakemberek számára.

 

Nézzük meg röviden, milyen módszerek léteznek, és milyen következményekkel járhatnak.

A legismertebb a lézeres tetoválás-eltávolítás. Ez a módszer azonban nagyon veszélyes lehet. Ahhoz, hogy a lézeres kezelést biztonságosan el lehessen végezni orvosi szakértelem és professzionális felszerelés szükséges. A kozmetikákban ezek közül egyik sem adott, ezért az itt végzett lézeres eltávolításoknak nagyon komoly egészségkárosító hatásuk lehet.

Kutatások igazolják, hogy a lézeres kezelés nagymértékben roncsolja a szöveteket és rendkívül hosszadalmas. A tetoválás eltávolításához 10-15 alkalom szükséges és az egyes alkalmak között minimum 2 hétnek el kell telnie, máskülönben maradandó sérülés lesz az eredmény.

A másik ismert módszer a savas eljárás, melynek következtében maró, mérgező anyagot juttatnak be a bőr alá. Ez a sav a bőrbe jutva felszívódik és bejut a nyirokkeringésbe, melynek következtében, allergia, gyulladás vagy más egészségkárosodás alakulhat ki.

 

A Pigment-Off rendszer egy ártalmatlan eljárás, melynek során enzimet juttatunk a bőr alá. Az enzimek biokatalizátorok, melyek gyorsítják a szervezetben lejátszódó kémiai reakciók sebességét. Kizárólag energetikailag kedvező, spontán módon lezajló reakciókra vannak hatással.

Ez azt jelenti, hogy nincs káros befolyásuk a szervezet működésére!

Az eljáráskor alkalmazott enzim megköti az eltávolítandó részecskéket, melyek a hatóanyagnak köszönhetően a bőrfelületen keresztül távoznak.

A Pigment-Off eljárás a nyirokrendszert sem terheli, illetve szakszerű alkalmazása esetén nem hagy hegeket és gyors bőrregenerációt biztosít. Ezen felül pedig időt is spórolhatunk vele, hiszen a legtöbb esetben egyetlen kezelés is elegendő!

 

Amennyiben szakemberként szeretnél egy könnyen alkalmazható, kíméletes eljárással segíteni vendégeidnek abban, hogy korábbi, elrontott tetoválásuktól megszabadulhassanak, gyere el soron következő képzésünkre!

 

A soron következő képzés részleteiről és a jelentkezésről a linkre kattintva tudhatsz meg többet!

A Pigment-Off kezelés további előnyeiről és jótékony hatásairól következő blogukban olvashatsz még többet.

 

 

 

Please reload

Please reload

Our Recent Posts

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now