December 11, 2019

2019 március óta dolgozom már a Pigment-Off Remover tetoválás eltávolítóval, így sok tapasztalatom van a kezeléssel kapcsolatban. Egy nagyon gyors eljárás maga a kezelés, szemöldök tetoválás eltávolítás esetében például 20 perc alatt szoktam végezni. A  szükséges kezel...

May 18, 2019

Ahogy ígértem, a Robi-sztorinak folytatása következik. (Ha lemaradtál, az első részt itt olvashatod.)

Ez alkalommal a beavatkozások részleteibe pillanthattok be, hogy lássátok, miből is lesz a cserebogár.
Robi, az évekig tartó plasztikai műtétek megpróbáltatásai után úg...

May 14, 2019

Szakemberként lehet, hogy te is keresed azt a tetoválás-eltávolító módszert, amely nem csupán költséghatékony és gyors, de az egészségre sincs káros hatással. 
Előző – a Pigment-Off eljárásról szóló – blogbejegyzésünkben részletesen kifejtettük a lézeres és savas eljár...

May 9, 2019

Sokak számára okoz komoly problémát egy megunt, megbánt vagy elrontott tetoválás; legyen szó smink- vagy hagyományos tetoválásról.

A legtöbben ekkor tehetetlennek érzik magukat és sokan közülük bele is törődnek abba, hogy ezen nemigen lehet változtatni: a tetoválás eltá...

May 6, 2019

Képzeld csak el, hogy egyszer csak azt veszed észre, hogy a bőröd foltokban elkezd kifehéredni. Majd ezek a foltok egyre nagyobbá válnak, esetleg még szaporodnak is. Ráadásul teljesen tehetetlen vagy az elindult folyamattal szemben.
Hiába keresed a válaszokat, azok nin...

May 3, 2019

Ez a vendégem egy fiatal sportoló, akinek a vitiligo nem csupán esztétikai szempontból keserítette meg az életét. Évekig próbálkozott különféle megoldásokkal, hogy elfedje a bőrén megjelenő foltokat.

Sajnos ezek az eszközök (alapozók, krémek stb.) nem bizonyultak hatéko...

April 10, 2019

Mi azonban mégis kiköszörülhetjük a csorbát, melyet az elmúló évek hagytak ajkainkon! Saját fejlesztésű „no make-up” elnevezésű technikámnak köszönhetően visszanyerheted ajkaid egykori üdeségét! Ennek a speciális eljárásnak az alkalmazásával ajkaid egyben teltebbnek is...

April 8, 2019

Ducza Róbert neve sokatok számára ismerősen cseng, hiszen beszámoltam már korábban közös együttműködésünk fázisairól. Most azonban egy összefoglaló, teljes képet szeretnék nyújtani nektek kapcsolatunk alapjairól.

Robi egy igazán különleges egyéniség. Az ő felbukkanása a...

December 12, 2018

Mi nők pontosan tudjuk, hogy milyen mély nyomokat hagy bennünk, ha a külsőnkön valami nincs rendben, legyen ez akármilyen apróság. És akkor képzeljük le, ha valaki szinte egész életét úgy kell, hogy élj, hogy bizonyos dolgokat elfedjen, takarjon.


Tegnapi vendégünk egy...

August 30, 2018

Életem legnagyobb alkotásához, kihívásához érkeztem” Úgy érzem 10 éves pályafutásom eddigi csúcspontjához értem, és tudjuk hogy mindig a nehézségek legyőzése árán tudunk tovább fejlődni!!

A mai nap egy csodálatos személyiséggel találkoztam, aki sokak számára kitartásbó...

Please reload

Utolsó blog bejegyzésünk...

Please reload

Arhív

Please reload

Tags

Please reload

+36202107217 

+36706776613

Brusznyai Árpád u. 18-20 1. emelet, 8200 Veszprém,  
Hungary

©2017 by Gáspár Melinda Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now