GMcrop.jpg

SZAKMAI UTAM
GÁSPÁR MELINDA

Gáspár Melinda vagyok, orvosi és professzionális kozmetikai tetováló mester, és nemzetközi PMU tréner. Közel tíz éve lett hivatásom ez a szakma, célom, hogy ne csak Magyarországon, hanem nemzetközileg is a legmagasabb szinten végezhessem a munkámat, melyet imádok.

 

Porcelánfestői múlttal rendelkezem, amit a világ leghíresebb porcelán manufaktúrájában Herenden tanultam, és hoztam magammal ezt a tudást a PMU szakmába. Gyerekkorom óta Édesanyám segített a kézműves vonalon, aki 42 éven keresztül a herendi porcelán manufaktúra, egyik kiemelkedő mesterfestője, és vezetője volt. Talán ez a tudás, és szakértelem tükröződik minden egyes kézmozdulatomon, amit a precizitás, és pontosság tesz tökéletessé. Professzionális sminktudásomnak megfelelően tetoválok.  A nemzetközileg elismert minőségű BIOTEK permanent makeup készülékkel és kiegészítőivel képviselem ezt a különleges szakmát. A sminktetoválás képezte a munkám alapját, majd a vendégeim részéről felmerülő igényekhez igazítottam szakmai utamat. Egyre több elrontott, elöregedett kozmetikai tetoválással találkozom, így elkezdtem különböző módszereket kifejleszteni ezek javítására, felújítására.

Nagy hangsúlyt fektetek a szakma újdonságainak folyamatos figyelemmel kísérésére. Nemzetközileg képviselem számos országban a szakmát, előadóként, és oktatóként. Számomra fontos terület a humán orvosi pigmentálás, a BIOTEK Medic (orvosi) vonala, pl. a hegek tetoválása, pigment hiányos állapotok, műtéti hegek, nyúlszáj, Vitiligo, Leukoderma, Alopecia Totalis tüneteinek testszínnel történő elfedése. Ez volt az a szakterület, amely igazán magával vonzott, és amelyben úgy érzem, hogy egy olyan űrt tudok kitölteni munkámmal, amelyben eddig Magyarországon nem létezett megfelelő szolgáltatás. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a sminktetoválás háttérbe szorult volna, sőt megpróbáltam a professzionális tudásomat maximálisan átültetni a tetoválásaimba. Számomra ebben a szakmában nagyon nagy művészet rejlik ahol minden vendégem egy igazi kihívás, és talán soha sincs olyan pillanat, mikor kimondhatom, hogy mindent elsajátítottam. Állandó kreativitásomnak köszönhetően kifejlesztettem saját egyedi tetoválásaimat, természetesen a fő szempontom a természetesség:

 

„Az első pillantásra szemmel nem látható eredmény”

 

Igazán nagy öröm, egy embertársamon segíteni, és ha hozzájárulhatok az általam végzett munkával az ő életminőségének jobbá tételéhez, akkor igazán hálás vagyok, hogy ezt a pályát választottam.

+36202107217 

+36706776613

Brusznyai Árpád u. 18-20 1. emelet, 8200 Veszprém,  
Hungary

©2017 by Gáspár Melinda Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now