+36202107217 

+36706776613

Brusznyai Árpád u. 18-20 1. emelet, 8200 Veszprém,  
Hungary

©2017 by Gáspár Melinda Proudly created with Wix.com

GMcrop.jpg

SZAKMAI UTAM
GÁSPÁR MELINDA

Gáspár Melinda vagyok, orvosi és professzionális kozmetikai tetováló mester, és nemzetközi PMU tréner. Közel tíz éve lett hivatásom ez a szakma, célom, hogy ne csak Magyarországon, hanem nemzetközileg is a legmagasabb szinten végezhessem a munkámat, melyet imádok.

 

Porcelánfestői múlttal rendelkezem, amit a világ leghíresebb porcelán manufaktúrájában Herenden tanultam, és hoztam magammal ezt a tudást a PMU szakmába. Gyerekkorom óta Édesanyám segített a kézműves vonalon, aki 42 éven keresztül a herendi porcelán manufaktúra, egyik kiemelkedő mesterfestője, és vezetője volt. Talán ez a tudás, és szakértelem tükröződik minden egyes kézmozdulatomon, amit a precizitás, és pontosság tesz tökéletessé. Professzionális sminktudásomnak megfelelően tetoválok.  A nemzetközileg elismert minőségű BIOTEK permanent makeup készülékkel és kiegészítőivel képviselem ezt a különleges szakmát. A sminktetoválás képezte a munkám alapját, majd a vendégeim részéről felmerülő igényekhez igazítottam szakmai utamat. Egyre több elrontott, elöregedett kozmetikai tetoválással találkozom, így elkezdtem különböző módszereket kifejleszteni ezek javítására, felújítására.

Nagy hangsúlyt fektetek a szakma újdonságainak folyamatos figyelemmel kísérésére. Nemzetközileg képviselem számos országban a szakmát, előadóként, és oktatóként. Számomra fontos terület a humán orvosi pigmentálás, a BIOTEK Medic (orvosi) vonala, pl. a hegek tetoválása, pigment hiányos állapotok, műtéti hegek, nyúlszáj, Vitiligo, Leukoderma, Alopecia Totalis tüneteinek testszínnel történő elfedése. Ez volt az a szakterület, amely igazán magával vonzott, és amelyben úgy érzem, hogy egy olyan űrt tudok kitölteni munkámmal, amelyben eddig Magyarországon nem létezett megfelelő szolgáltatás. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a sminktetoválás háttérbe szorult volna, sőt megpróbáltam a professzionális tudásomat maximálisan átültetni a tetoválásaimba. Számomra ebben a szakmában nagyon nagy művészet rejlik ahol minden vendégem egy igazi kihívás, és talán soha sincs olyan pillanat, mikor kimondhatom, hogy mindent elsajátítottam. Állandó kreativitásomnak köszönhetően kifejlesztettem saját egyedi tetoválásaimat, természetesen a fő szempontom a természetesség:

 

„Az első pillantásra szemmel nem látható eredmény”

 

Igazán nagy öröm, egy embertársamon segíteni, és ha hozzájárulhatok az általam végzett munkával az ő életminőségének jobbá tételéhez, akkor igazán hálás vagyok, hogy ezt a pályát választottam.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now