SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁSOK

SZÁLAS, HIPERREALISZTIKUS SZEMÖLDÖK, PÚDER HATÁSÚ SZEMÖLDÖK, ÉS KOMBINÁCIÓJUK

A helyesen megformázott szemöldökkel gyönyörű keretet tudunk adni az arcnak, valamint nagyíthatjuk a szemeket is, ezért óriási hangsúlyt kell fektetni a formai megtervezésre, hiszen a túlzott erős vonalak, a helytelenül megválasztott sokszor túl sötét színek, markáns groteszk eredményt kölcsönözhetnek a vendég arcának. A célom pedig nem ez, hanem a meglevő szemöldökív enyhe hangsúlyozása, vagy a hiányzó részének pótlása az optimális formára, így tökéletesítve az arc szépségét.
Szemöldökünk tetoválásához több technika áll rendelékezésünkre, és nyugodtam állíthatom, minden szemöldök problémával küzdő hölgy megtalálhatja magának a legmegfelelőbb megoldást.
Vannak olyan esetek, amikor hiányzik a teljes szemöldök, ez előfordulhat régi rossz szemöldökszedési szokásból kifolyólag, baleset következményeként, de egyszerűen a kor előrehaladtával is kikophat a szőrzet. Kizárólag természetes szemöldököt készítek, ami megtévesztésig hasonlít az eredeti szemöldök látványához. A színt mindig én döntöm el,mivel csak olyan színt alkalmazok, ami a szemöldök szőrzet színéhez megegyező! Fontos tudni, hogy a régi megszürkült, lilás tetoválások frissítése, javítása kicsit bonyolultabb, nagyobb szakértelmet igényel, ebben az esetben kimondottan BIOTEK javító színeket alkalmazok, amivel orvosolható az elrontott szemöldök. A javító színekkel jó eredményeket érek el hosszútávra, így kihagyható a drága, veszélyes, és hosszadalmas lézeres tetoválás eltüntetés. A tartósságát nem 3-5 év, hanem kb. 1 – 1,5 évre tervezhetjük, ezután valószínűleg szükséges lesz a szín felfrissítése.

SZEMHÉJ TETOVÁLÁSOK

SATÍR, KLEOPÁTRA SZEMHÉJ

STARDUST - CSILLAGPOR HATÁSÚ SZEMHÉJ, BABY ÉS SOFT LINER

Tartós sminktetoválással, könnyen és gyorsan varázsolhatunk igéző tekintetet, sminkelt hatású gyönyörű szemeket magunknak. A végeredmény csak tőlünk függ, saját igényünk dönti el, hogy természetes natúr kontúrozást vagy igazán ”dögös ”szemeket szeretnénk…
A jó szakember, a tetoválást megelőző konzultáción részletesen felméri a vendég igényét, és kiegészítve a saját tapasztalatával, szaktudásával megtervezi a vendég szeméhez, arcához-karakteréhez és a mindenkori sminkelési szokásaihoz legtökéletesebb szemhéjtetoválást, hiszen nem azért készíttetjük a sminktetoválást, hogy reggelente kiegészítő sminkekkel tegyük tökéletessé a megjelenésünket. Külön hangsúlyoznám a legtökéletesebb szemhéjkontúr kiválasztását, hiszen sok vendég nem is tudja mennyi kis ’trükk’ áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy az apróbb szemeket is kihangsúlyozhassuk, a nagy szemek vastagabb tetoválása pedig teljesen sminkhatásúnak tűnjön. A vendégek egy része azzal a kéréssel keres meg, hogy szeretné hangsúlyozni a szemét, de csakis természetes módon, szinte láthatatlanul. Nekik szoktam ajánlani a szempillasűrítést, de ez a technika minden esetben tökéletes lehet.
A leggyakoribb kérés a felső szemhéj tetoválása, míg régen a kontúrral kezdődött, ami mára már lágyabb-finomabb powder, és árnyékolt hatásura változott. Tehát a mai trend, a finomabb kontúr, ami számos technikával elkészíthető.
Persze a látványos vastagság-árnyékolás nem mindenkinek áll jól, de pontos tervezéssel, megbeszéléssel, a megfelelő szín kiválasztásával, megtalálhatjuk azt a sminktetoválást, ami a legjobban illik az arcunk, szemünk formájához, és akkor akár a vastagabban tetovált szem is természetesen sminkeltnek tűnik, nem pedig túlzott, a szépséget rontó formának. Ezt saját tapasztalatból és a vendégeim visszajelzéseiből tudom, hisz a jó szakember munkája megtévesztésig hasonlít egy tökéletes sminkhez.
Ne féljünk a szemhéj tetoválástól, mert egy ilyen beavatkozás után hosszú időre megszabadulhatunk az állandó szemfestegetésektől, és magabiztos megjelenést kapunk!

AJAK, SZÁJTETOVÁLÁSOK

SATÍR, 3D HATÁS, VAGY RÚZSEFFEKT, HIGLIGHT EFFEKT SZÁJTETOVÁLÁSOK

Az arcunkon nagyon meghatározó és látványosan szépajak. A nők ezért is hangsúlyozzák a szájukat rúzzsal vagy szájfénnyel, de ha szeretnénk kiemelni ajkunkat egy tartós sminktetoválással, akkor természetesen erre is több lehetőség közül választhatunk. Ezekből a lehetőségekből mindig azt kell kiválasztani, ami a száj és az arc harmóniájához a legjobban illik, külön figyelmet fordítva arra, hogy a forma mellett a szín is hangsúlyt adjon a szánknak.
A szájkontúr készítésekor a száj formáját emeljük ki, olyan esetekben, amikor a száj formája tökéletes és ezzel a kontúrral hangsúlyosabbá tehetjük. A kontúr vonallal óvatosan kell bánnunk, mert a nem megfelelő szín kiválasztása esetén a vendég nem egy formai kiemeléshez jut, hanem –biztos láttunk már ilyet- elcsúfítja a száját és arca elveszti bájosságát.
A szájkontúrt fél satírral akkor javasolom, amikor túl vékony, szabálytalan szélű a szájalap, és a kívánt forma kontúrja jóval meghaladja azt, satírral kell kitöltenünk a szabad részeket. Azok a hölgyek, akik természetesebb rúzsos hatást szeretnének, szintén a fél satíros megoldást választhatják. Ilyenkor a kontúr elkészülte után a száj feléig haladva fokozatosan halványodik a satír és szinte beleolvad a száj hús színében. Az összhatás igazán pompás lesz, a szánk visszafogottan rúzsos hatású lesz.
Akik pedig egy mindig tökéletesen rúzsozott, erőteljesebb, látványosabb végeredményben gondolkoznak, nekik ajánlom a teljes satírt. Ebben az esetben a kontúrtól befelé a teljes szájfelületet pigmentáljuk, így teljesen rúzsozott hatást kapunk. Amire nagyon figyelnünk kell ebben az esetben is, az a megfelelő színárnyalat kiválasztása és a kontúr vastagságának megtervezése. Míg régebben a vastagabb kontúrozás és sötétebb színek használata volt a divat, manapság a natúr, lágyabb tetoválások hódítanak. A finom vékony kontírozás mellett natúr szájhús színek, melyek mályvás – korallos árnyalatokban pompáznak.
Ha akarjuk, egy átlátszó szájfénnyel még káprázatosabbá tehetjük az elkészült szájtetoválásunkat, és ne felejtsük el, ennek feltételéhez már tükörre sincs szükségünk, hiszen a meglévő színalap már adott.

ELRONTOTT SMINK TETOVÁLÁSOK JAVÍTÁSA, ELTÁVOLÍTÁSA

Ha nem elégedett régi sminktetoválásával...

A helyesen megformázott szemöldökkel gyönyörű keretet tudunk adni az arcnak, valamint nagyíthatjuk a szemeket is, ezért óriási hangsúlyt kell fektetni a formai megtervezésre, hiszen a túlzott erős vonalak, a helytelenül megválasztott sokszor túl sötét színek, markáns groteszk eredményt kölcsönözhetnek a vendég arcának.
Tapasztalatom szerint sajnos vannak kollégák, akik ezt nem tartják be, vagy nem megfelelő pigmentekkel, technológiával dolgoznak. 
A mai új eszközöknek és pigmenteknek köszönhetően lehetőség van ezek javítására, sőt akár teljes, vagy részleges eltávolítására, azonban ezt mindig körültekintően kell végeznünk, mert nem tudni, hogy milyen pigment került előzetesen bevitelre. 

 

 

 

 

 

 

MI IS A "PIGMENTMENT-OFF" -REMOVER? MIBEN MÁS, MINT EGY LÉZERES TETOVÁLÁS ELTÁVOLÍTÁS?

Bármely tetoválás eltávolító módszernek vannak előnyei és hátrányai a pigmentek bőrből való eltávolítására.  A legismertebb és legnépszerűbb tetoválás eltávolítási módszer a Lézer. Azonban ez nem mindig hatékony, mert a lézer nem ismeri fel sok színt (fehér, bézs, sárga, narancssárga, sárga-zöld, néhány vörös). Ráadásul gyakran eléri a korlátait, ha az addig jól látható pigmentek már nem rendelkeznek elegendő kontraszttal a bőrben néhány kezelés után. Ebben a szakaszban a lézeres eltávolítás még kevésbé lesz hatékony, sikertelen lesz.

Már Magyarországon is elérhető az enzim alapú "PIGMENT OFF Remover” rendszer, mely lehetővé teszi, hogy hatékonyan és teljesen eltávolítsuk az összes színt és árnyalatot.

A "Pigment-Off" -Removal-technika előnyei más módszerekhez képest:

- a hegesedés vagy a fibrózis veszélye minimálisra csökkent, kevesebb, mint 1%!

- nem tartalmaz TCA-t (triklór-ecetsavat), karcinogén összetevőket

- eltávolítja az összes színt, még bézs, zöld és fehér is

- eltávolítja az összes pigmenttípust (vasoxidok, akrilok, szintetikus pigmentek, sőt tintát is)

- gyors és fájdalommentes kezelés

- nagy hatékonyságú, gyorsan látható eredmények

- nincs gyulladás

- nincs hiper- vagy hipopigmentációs kockázat

- bejelentett kozmetikai termék (professzionális használatra)

- a tetoválás készítésének a kora nem számít

- egyedi utóápolási termékeket biztosítunk

- bizonyítottan "100%-ban Made in Germany" minőség!

- kedvező áron


Az esetek nagy részében tudunk megoldást találni a problémákra, hívjon és megbeszéljük!

+36202107217 

+36706776613

Brusznyai Árpád u. 18-20 1. emelet, 8200 Veszprém,  
Hungary

©2017 by Gáspár Melinda Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now