top of page

'Szálas szemöldök tetoválás 50 felett' egy agyvérzésből eredő részleges bénulás után……

Megosztok veletek egy megható, és egyben szívfacsaró, de mégis pozitív történetet, ami a mai sminktetoválás készítésekor történt velem.

50 éves hölgy, stroke, maradandó jobb oldali bénulás a karban, beszédzavar, de tele élni vágyással, élni akarással. Kedvesség, bátorság, kitartás !

Bécsből érkezik, betoppan a stúdiómba, persze előre egyeztetett időpontban kísérővel. Közben rájöttem miért is...., első látásra igazi elegancia, arcából sugárzott a bájosság, szeretet! És kezdi mesélni a betegséget, persze segítséggel, mindezt németül. Kiderül hogy régi követőm, és megszervezte, hogy eljusson hozzám kísérővel……400 kilométert utaztak és most figyeljetek :

Ő vezet, és nem akárhogy, egy kézzel!

Kívánság natúr szálas szemöldöktetoválás.

Miután megbeszéljük a szemöldök formát, véglegesítjük a színt, nekilátok a feladatnak....

És végig azon jár az eszem,.....hogy miért?!

Tele élet erővel!!!

Nem merek kérdezi tőle nagyon semmit sem...., nehogy kellemetlen legyen neki a válasz...Így belevetem magam a munkába és törekszem a legszebb eredményre!

Mikor belenéz a tükörbe, a szemei csillognak, és elégedett. Ezután belekezd a meséjébe, és megmutat egy régi képet még a betegség előttit, és sóvárogva mutatja, hogy ilyen volt....

De a szemöldök stimmel a képpel, és én is boldog vagyok

Ezután jön a bátorítás a részemről, hogy irígylésre méltó különleges személyiség, és csodálatos az élni akarása, példa lehetne sokaknak! Ezért is akartam megosztani veletek a sminktetoválása történetét.

Boldog vagyok, és végtelenül hálás, hogy itt lehetek, jó helyen, kiváló emberekkel!

Miről olvashatsz blogomban?

Kövesd blogomat, hogy máskor is megoszthassam veled ehhez hasonló történeteimet. Ha csak egyszerűen gondolkodsz a sminktetováláson, lehet, hogy ezek a kis esszék fognak segíteni a megfelelő döntés meghozásában!

Olvashatsz új technikákról, anyagokról, tapasztalatokról!

bottom of page