top of page

Tetoválás eltávolítás: Szemhéj tetoválások és a stílus fontossága!

Sokan döntenek úgy, hogy tetováltatnak, ám kevesen gondolkodnak el alaposan azon, hogy a későbbiekben mit jelent majd nekik az adott művészi alkotás az arcukon vagy testükön. A szemhéj tetoválások különösen érzékeny területnek számítanak, és nem csak a fájdalom, de az eltávolítás is kihívást jelenthet.

Elsőként azt kell átgondolnunk, hogy milyen szemhéj tetoválást szeretnénk. Figyelembe kell venni az arcformánkat, a szemünk méretét, a szemöldök formáját és az általános sminkelési szokásainkat. Ha például ritkán sminkelünk, vagy ha az életünk szakmai szempontból nem teszi lehetővé a látványos megjelenést, akkor egy harsány, feltűnő tetoválás hosszú távon nem biztos, hogy praktikus választás.

Az egyik legveszélyesebb terület lehet, mert nem minden tetoválási stílus áll jól mindenkinek. Fontos tudni, hogy a szemhéj tetoválások eltávolítása komoly odafigyelést és tapasztalatot igényel. Azt tanácsolom, hogy mindig keressünk olyan szakembert, aki tapasztalt a tetoválás eltávolításban.

A mellékelt képen látható egy divatos füstös szemhéj tetoválás, amit a vendég kezdetben sem szeretett. Rögtön kiderült, hogy nem illeszkedik az arcához, és csak néhány hónapig tudta elviselni. Ezért fontos a stílus megválasztása, mert ha valami nem harmonizál az arcunkkal vagy az életvitelünkkel, hosszú távon csalódást okozhat.

A képen 1 alkalmas eltávolítás utáni eredmény látható. Azonban fontos kiemelni, hogy nem minden esetben elegendő egyetlen kezelés. A siker sok tényezőtől függ, és mindenképpen tisztában kell lennünk az eltávolítás előtt álló kockázatokkal és következményekkel.

A következő posztban bővebben mesélünk majd a saját tapasztalatainkról, arról, hogy mivel dolgozunk, és milyen módszereket alkalmazunk az eltávolítás során. Ha érdekel a téma, ne maradj le, kövess minket!

ui: A vendégben olyan maradandó nyomot hagyott ez a rosszul választott tetoválás, hogy azt mondta soha többet nem szeretne tetoválást, nem beszélve az anyagi részéről.Commenti


bottom of page