top of page

Realisztikus ajaktetoválás

A realisztikus ajaktetoválás művészete: Visszaállítás és Természetesség.

A tetoválás művészete sokféle formában megnyilvánul, és az ajaktetoválás is egyre népszerűbbé válik. Azonban nem mindenki szeretne feltűnő, mesterséges hatást elérni. A realisztikus ajaktetoválás célja az eredeti állapot visszaállítása úgy, hogy látszólag semmi sem utal a tetoválásra. Ez a technika nagy szakértelmet és odafigyelést igényel, hiszen a természetesség kulcsfontosságú.

Az eredeti állapot visszaállítása:A realisztikus ajaktetoválás lényege az ajak eredeti állapotának visszaállítása. Számunkra nélkülözhetetlen, hogy finom technikával kell dolgozni, hogy elkerüljük az erőteljes hatást. A traumatizáció elkerülése szintén alapvető fontosságú, hogy a bőr minél kevésbé sérüljön, és a gyógyulás problémamentesen történhessen.

Az örök divat és az eredetiség:Az ajaktetoválás egy olyan művészeti forma, ami hosszú távon megmarad a bőrben. Ezért fontos, hogy a tetoválás természetes hatást keltsen, és az eredetiséget hangsúlyozza. A realisztikus ajaktetoválás divatos megoldás, hiszen az eredeti állapotot hozza vissza, és tökéletesen illeszkedik a mindennapi életbe.

A minőség és a gyorsaság:A realisztikus ajaktetoválás ma már viszonylag gyorsan elvégezhető, általában egy óra alatt. Azonban ez nem jelenti azt, hogy a minőség rovására menne. A kiváló pigment, a gyors pigmentálás, a pontos kézmozdulatok, a szimmetria érzék és az árnyalatok figyelembe vétele mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a tetoválás magas színvonalú legyen. A gyógyulás utáni hatás szintén kulcsfontosságú, és ennek megfelelően kell tervezni a színeket, hiszen a végleges szín mindig az ajak, és a pigment gyógyult harmonizációjával fog kialakulni.

A garancia és az ügyfelek preferenciái:Mint mindenben, a realisztikus ajaktetoválásnál is mindig garanciát vállalunk minden munkára!

Fontos, hogy a kezdetekkor pontosan tudjuk, hogy milyen színű lesz a gyógyult eredmény. A garancia csakis a korrekció után érvényesíthető, hiszen sok esetben a bőr másként reagál a kezelésre, és ezért fontos hangsúlyozni, hogy a kezelés mindig két alkalomból áll, maga a tetoválás, és az azt követő minimum egy hónap, maximum három hónap múlva történő korrekció.

Komentar


bottom of page