top of page

Púder szemöldök tetoválás

A púder szemöldök tetoválás, amelynek gyógyult eredménye rendkívül természetes hatást kelt. Többféle púder szemöldök tetoválást láthattok, de nálunk ez stílus kifejezetten arra törekszik, hogy a szemöldökön ne legyenek látható kontúrok vagy rajzolt hatások. Ehelyett finom és lágy púder effectet hozunk létre. Ez a technika, olyan finom és apró porozással készül a szemöldök területén. A végeredmény szinte teljesen természetesnek tűnik, és senki sem fogja észrevenni, hogy tetoválásról van szó.

A púder szemöldök tetoválás során többféle technikát alkalmazunk, azonban ez a hatás a kedvenc. Nem véletlen, hiszen a gyógyulás után is természetes eredményt nyújt. Az eljárás során, arra törekszünk, hogy minél tökéletesebben összeolvadjon a pigment a meglévő szemöldök szőrszálakkal, így a szemöldök dúsabbnak és tökéletesebbnek tűnik, mind színben, formában egyaránt.

A powder szemöldök tetoválás ideális választás azoknak, akiknek van szemöldök szőrzetük, és csak formában, nyomatékban szeretnének javítani, de nem szeretnének túlzottan feltűnő vagy mesterséges hatást elérni. Ez a technika lehetővé teszi a szemöldök finom és természetes megjelenését. A szemöldök harmonikusan illeszkedik az arc vonalaihoz.

Szalonunkban minden vendég természetes és nagyon finom tetoválással gazdagodik, hiszen a cél minden esetben ez. Vendégeink ezért keresnek meg minket, hogy minél természetesebb hatású tetoválást készítsünk nekik.

Comentarios


bottom of page