top of page

Karitatív program

Fantasztikus, hogy a karitatív munkám során ilyen sokat segíthetek az embereknek, és hogy ilyen precíz munkát tudok végezni, amivel segítem a rászorulókat. A tragikus helyzetekkel való találkozás és azoknak a segítése, akik valamilyen traumán estek át, bizonyára nehéz. De hatalmas erőt ad, nem csak nekem, hanem a vendégemnek is, miután a tükörben megpillanthatja új önmagát.

Az, hogy sminktetoválással/orvosi tetoválással segíthetek a vendégemnek az új életre való átállásban, igazán nagyszerű érzés számomra. Páciensem egy fatüzelésű kazán robbanás áldozata lett, ami súlyos égési sérülésekkel végződött. A lelki traumája szinte felfoghatatlan volt. Azonban részt vett a karitatív programomban, és a feladataim között egy különleges munkára vállalkoztam. Az arcának sérüléseit kezelni és az eredeti ajak színének megfelelően tetoválni, hogy újra elégedett lehessen a megjelenésével, valóban hatalmas változást és reményt hozott neki. Az ilyen jellegű munkáim a szenvedéseket követően is lehetőséget adnak az embereknek az újrakezdésre és az önbizalom visszanyerésére.

Az ilyen karitatív tevékenységek nemcsak az érintett személyeknek jelentenek sokat. Az egész közösségnek is, hiszen pozitív hatást gyakorolnak az emberek életére és az őket körülvevő világra.Remélem, hogy a munkám során még sok olyan embernek fogok tudni segíteni, és újabb reményt adni, akik már elvesztették hitüket, de általam és a karitatív munkám által egy új világ nyílhat meg számukra.

Comments


bottom of page