Archive

Please reload

Please reload

Tags

Az idő vasfoga, nem kopik el soha! De tehetünk ellene!

April 10, 2019

Mi azonban mégis kiköszörülhetjük a csorbát, melyet az elmúló évek hagytak ajkainkon! Saját fejlesztésű „no make-up” elnevezésű technikámnak köszönhetően visszanyerheted ajkaid egykori üdeségét! Ennek a speciális eljárásnak az alkalmazásával ajkaid egyben teltebbnek is tűnnek.
Ahhoz, hogy megfelelő tartós sminket válassz, tudnod kell, hogy a tetoválásban elkövetett legkisebb hiba is kárára válhat megjelenésednek. Ez hosszú távú következményekkel jár, hiszen a tetoválást nem lehet egyszerűen csak lemosni. Előnye azonban, hogy már ébredéskor „készen vagy”, és nem kell a sminkkészlettel bajlódnod minden egyes reggeli készülődéskor. Ahhoz azonban, hogy a tartós smink előnyeit maradéktalanul élvezhesd, fontos a tökéletes színválasztás, mely a legjobban illeszkedik arcod karakteréhez. Szakemberként javaslom, hogy kerüld az erős, rúzsozott hatást és inkább egy szolidabb, természetes megjelenést adó tartós sminket válassz! Ez kiemeli arcod természetes karakterét, hozzájárul előnyös vonásaid hangsúlyozásához. Mindennek következtében arcod még
fiatalosabb hatást kelt majd. Mindezen elvek mentén fejlesztettem ki saját „no make-up” technikámat, melynek köszönhetően ajkaid varázslatosan üdének és természetesnek hatnak majd. Így valósítom meg munkámban a fotón is látható „első pillantásra nem látható eredményt”!
A „no make-up” technikáról kérdezz minket bátran!

 

 

Please reload

Please reload

Our Recent Posts

+36202107217 

+36706776613

Brusznyai Árpád u. 18-20 1. emelet, 8200 Veszprém,  
Hungary

©2017 by Gáspár Melinda Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now